Αυτόματη απομάκρυνση Θηλάστρων Hermes

Η agromasters  έχει αναπτύξει ένα σύστημα απομάκρυνσης για να ικανοποιήσει τόσο τις προσδοκίες  ενός επαγγελματία παραγωγού όσο και τις φυσιολογικές ανάγκες των ζώων. Εκμεταλλευόμενοι την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , το σύστημα απομάκρυνσης  HERMES , σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα , φροντίζοντας για το συμφέρον του κοπαδιού.

To σύστημα απομάκρυνσης  HERMES  βοηθάει στην αποτελεσματική αφαίρεση των θηλάστρων από την θηλή των  αγελάδων,  προβάτων και αιγών με ακρίβεια , όταν ο όγκος της ροής του γάλακτος πέσει κάτω από ένα προκαθορισμένο ποσοστό ελάχιστη ροής.

Το νέο σύστημα  ACR HERMES ο παραγωγός δεν ανησυχεί για την υπεραμελγη και μπορεί να ελέγχει απόλυτα το άρμεγμα. Δημιουργεί  σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας ανά αρμεχτή, αποτελεσματικότερη άρμεξη, διατηρεί την  ποιότητα  του γάλακτος και  μειώνει  τα πιθανά  προβλήματα υγείας των ζώων, τα οποία συνήθως προέρχονται  από υπερβολικό άρμεγμα, την πιθανότητα μαστίτιδας.

Η ενσωμάτωση των ελεγκτών HERMES   τοποθετείτε σε οποιοδήποτε τύπο αρμεκτικού συστήματος.

 

Απλότητα και απόδοση . Απλός έλεγχος με το πάτημα ενός κουμπιού ( Χειροκίνητo , Αρμεγμα , Απελευθέρωση ) .

Led ενδείξεις . Ένδειξη με κόκκινη λυχνία όλων των διαθέσιμων λειτουργιών (Χειροκίνητo , Αρμεγμα , Απελευθέρωση ) . Led ένδειξη, όταν η ροή του γάλακτος έχει σταματήσει.

Εύκολη Ρύθμιση. Ένα ευρύ φάσμα   ρυθμίσεων είναι διαθέσιμες στον ελεγκτή HERMES , με βάση τα ζώα που αρμέγονται ( αγελάδες , αιγοπρόβατα) .Η ρύθμιση των παραμέτρων επιτυγχάνεται μέσω ενός εξωτερικού προγραμματιστή.

Κιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα .Η ACR πλακέτα , ενσωματώνεται σε ένα ειδικά κατασκευασμένο κιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα , που προσφέρει βέλτιστη στεγανοποίηση και μέγιστη αντοχή και προστασία από την υγρασία και το νερό