Η σημασία της ψύξης γάλακτος.

Η σημασία της ψύξης γάλακτος.

By In BLOG On 2 Οκτωβρίου 2021


Η παραγωγή και η επεξεργασία γάλακτος  απαιτούν σωστό χειρισμό για  να διασφαλιστεί η  υψηλή ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν θελήσετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας, πρέπει να έχουν σταθερή ποιότητα με ευχάριστη γεύση και μυρωδιά.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να αγοράσετε για την επιτυχή παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων δεν είναι μόνο ένας βραστήρας τυριών, αλλά και μια δεξαμενή ψύξης γάλακτος-παγολεκάνη.  Το γάλα αποτελεί ένα πλούσιο θρεπτικό υπόστρωμα για πολλούς μικροοργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν την αλλοίωση του. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα του γάλακτος και να αποφευχθεί η ανάπτυξη των τα βακτηρίων η ταχεία ψύξη του γάλακτος είναι απαραίτητη μετά το άρμεγμα.

Η διατήρηση του γάλακτος σε θερμοκρασίες κάτω από 4 ° διατηρεί την άριστη ποιότητα του έως ότου υποβληθεί σε επεξεργασία. Η ακατάλληλη ψύξη του γάλακτος είναι μία από τις κύριες αιτίες υψηλού αριθμού βακτηρίων στο γάλα.

Επιλέγοντας το σωστό σύστημα ψύξης μπορείτε να μειώσετε το ενεργειακό κόστος στη φάρμα σας.  Οι δεξαμενές ψύξης της agromasters  εξασφαλίζουν γρήγορη ψύξη, μέγιστη υγιεινή και αξιοπιστία. Προσφέρουμε  ένα ευρύ φάσμα χωρητικοτήτων  δεξαμενών ψύξης που ταιριάζουν καλύτερα στην απόδοση του γάλακτος και στο χώρο της φάρμας σας.

Χωρητικότητες

200Lit- 300Lit – 500Lit -850Lit -1000Lit – 1250Lit – 1500Lit -2000Lit