Παγολεκάνες Ανοιχτού τύπου

Οι δεξαμενές ψύξης της agromasters  εξασφαλίζουν γρήγορη ψύξη, μέγιστη υγιεινή και αξιοπιστία. Προσφέρουμε  ένα ευρύ φάσμα χωρητικοτήτων  δεξαμενών ψύξης που ταιριάζουν καλύτερα στην απόδοση του γάλακτος και στο χώρο της φάρμας σας. Οι δεξαμενές ψύξης γάλακτος κατασκευάζονται από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και ακολουθούν τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πρότυπα ISO5708 / EN13732 / 3A.

Οι δεξαμενές ψύξης γάλακτος της Agromasters παρέχουν αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στην ποιότητα και την ψύξη του γάλακτος. Το κεκλιμένο κάτω μέρος της δεξαμενής, η ανυψωμένη θέση του κινητήρα ανάδευσης και η βαλβίδα πεταλούδας από ανοξείδωτο χάλυβα διευκολύνουν τον αποτελεσματικό καθαρισμό του συστήματος, συμβάλλοντας στον υψηλό βαθμό υγιεινής του γάλακτος.

 

Οι δεξαμενές ψύξης γάλακτος της σειράς MST διατίθενται σε τρεις χωρητικότητες, καλύπτοντας  το εύρος από 100 έως 300 λίτρα που εξυπηρετεί  τις ανάγκες των μικρών κτηνοτροφικών μονάδων . Ο εξελιγμένος μίνι σχεδιασμός της σειράς MST προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως γρήγορη μεταφορά, λειτουργικότητα και εύκολη συντήρηση. Το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς MST είναι η σταθερή και γρήγορη ψύξη του γάλακτος. Με αυτόν τον τρόπο, η ψύξη γίνεται τη σωστή στιγμή για να αποφευχθεί τόσο η ανάπτυξη βακτηρίων όσο και η αύξηση της οξύτητας του γάλακτος.