Θήλαστρα Προβάτων & Κατσικιών

Γωνιακά θήλαστρα Σιλικόνης

Με τη χρήση  των θηλάστρων σιλικόνης εγγυόμαστε ότι τα χαρακτηριστικά του θηλάστρου παραμένουν σταθερά κατά την διάρκια ζωής τους – τα θήλαστρα σιλικόνης προσφέρουν βέλτιστο και φιλικό προς τα ζώα  άρμεγμα .

Ενα απο τα  πλεονεκτήματα απο την χρήση τους  ,  είναι μεγάλη διάρκεια ζωής του , η σιλικόνη εξαλείφει την ανάγκη για συχνή και χρονοβόρα αντικατάσταση τους

* Τα γωνιακά θήλαστρα σιλικόνης  συνοδεύονται  με τον ανοξείδωτο συλλέκτη της agrormasters για γρήγορo και αποτελεσματικό  άρμεγμα.

Κοντό θήλαστρο Σιλικόνης

Ενα απο τα  πλεονεκτήματα απο την χρήση των κοντών θηλάστρων σιλικόνης ,  είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής του , η σιλικόνη εξαλείφει την ανάγκη για συχνή και χρονοβόρα αντικατάσταση τους . Αυτό την  καθιστά  ακόμα πιο αποδοτική .

* Τα κοντά θήλαστρα σιλικόνης  συνοδεύονται  με τον ανοξείδωτο συλλέκτη ή Υ  της agrormasters & αυτόματα βαλβιδάκια  για γρήγορo και αποτελεσματικό  άρμεγμα.

Καουτσούκ Θήλαστρο Κατσικιών 6.34

Τα  6.34 θήλαστρα κατασκευάζονται  από τα καλύτερα μείγματα γόμας διαθέσιμα στην αγορά.

Απαλότητα & η ελαστικότητα τους προσαρμόζονται στην αρμεκτική μηχανή και στις θηλές των κατσικιών. Η κορυφαία ποιότητα των θηλάστρων συνδράμουν στο απαλό άρμεγμα των ζώων & στις υψηλές αποδόσεις.