Ταινία τροφής αιγοπροβάτων AGR2000

Ταινίες Τροφής 

Η σίτιση των αιγοπροβάτων σε μια κτηνοτροφική μονάδα είναι ή πιο χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία. Στην Αgromasters έχουμε αναπτύξει μία υψηλής ποιότητας Ταινία τροφής  για να ταΐσετε τα ζώα σας  γρήγορα, χωρίς κόπο και  με ελάχιστη εργασία.  Με την Ταινία τροφής AGR 2000  ο χώρος τροφοδοσίας είναι πλέον σωστά  σχεδιασμένος, η τροφή δε  σπαταλάτε ή μολύνεται και  κατανέμεται ομοιόμορφα στα ζώα σας κατά την διάρκεια της ημέρας.

Περισσότερα ζώα και λιγότερη εργασία με την Ταινία τροφής

Οι ταινίες τροφής της σειράς AGR 2000 έχουν σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να μπορείτε να ταΐζετε τα ζώα με ευελιξία και να εφαρμόσετε οποιοδήποτε στρατηγική διατροφής  προτιμάτε  . Είναι ένα προϊόν κατασκευασμένες  από βαρέως τύπου υλικά , ο σκελετός είναι γαλβανισμένος εν θερμώ και οι λειτουργίες της ταινίας ελέγχονται από τον κεντρικό πίνακα ελέγχου.

Τοποθετείται συνήθως στη μέση του στάβλου ώστε να μπορούν να τρέφονται τα ζώα και από τις δύο πλευρές και προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους κτηρίων και δεν χρειάζεται να σχεδιάσετέ  διαδρόμους τροφοδοσίας. Η ταινία AGR200 υποστηρίζει το σύστημα ατομικής παγίδευσης . Τα εσωτερικά μέρη των πλαισίων κινούνται παλινδρομικά , ανοίγουν όταν θέλετε να ταΐσετε τα ζώα και κλείνουν αντίστοιχα όταν θέλετε να απαγορεύσετε τη χρήση της.

 Το δάπεδο της Ταινίας  αποτελείται από σκληρό πλαστικό  και η ταχύτητα της  προσαρμόζεται ανάλογα με τη ποσότητα  τροφής που έχει εισαχθεί (inverter). Ένα φωτοκύτταρο , είναι εγκατεστημένο στο  δέκτη της ταινίας και  ενεργοποιεί την λειτουργία της Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής της ταινίας και το τέλος της διαδικασίας σίτισης, ο ιμάντας επιστρέφει στην αρχική του θέση

Χαρακτηριστικά Ταινίας τροφής

  • Μεγέθη από 20 έως 120μ.
  • Inverter με ψηφιακή οθόνη.
  • Μοτέρ 2.2kW 380V 50/60Hz.
  • Κατανομή 6 ζώων ανα μέτρο
  • Ιμάντας PVC πλάτους 600mm
  • Η ταινία είναι εν θερμώ γαλβανισμένη.
  • Πλαϊνά πλαίσιο προστασίας, ξύλο θαλάσσης.
  • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα.
  • Φωτοκύτταρο.
  • Κάθε ταινία τροφής της Agromasters είναι συν αρμολογούμενη και υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της.

 

Η επιλογή του συστήματος τροφοδοσίας για την εκτροφή αιγοπροβάτων σας απαιτεί να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως η αποδοτικότητα της εργασίας, οι δίαιτες των ζώων, ο χώρος, ο αριθμός των ζώων και πολλά άλλα. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την σωστή Ταινία τροφής για το κοπάδι σας.

Εάν έχετε οποιασδήποτε ερωτήση ή ενδιαφέρεστε για την Ταινία Τροφής της Αgromasters για αποτελεσματική και οικονομική σίτιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας