Περιστροφικό αρμεκτήριο αιγοπροβάτων (εξωτερική αρμεγή)

Η agromasters   κατασκευάζει  προηγμένης τεχνολογίας  περιστροφικά αρμεκτικά σύστημα ( εξωτερική αρμεγή ) .

Τα ζώα εισέρχονται  στο αρμεκτήριο μέσω μιας  μεταλλικής  ράμπας και αφού καταλάβουν τις θέσεις τους διαδοχικά , η διαδικασία άρμεγματος αρχίζει εξωτερικά . Tο δάπεδο της πλατφόρμας είναι αντι – ολισθητικό και προσδίδει ασφάλεια για τα ζώα όσο χρόνο βρίσκονται  πάνω στη πλατφόρμα .

Η πλατφόρμα λειτουργεί με σταθερή ταχύτητα. Η Ταχύτητα  της πλατφόρμας μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίοδο αρμέγματος . Η ταχύτητα περιστροφής και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας ελέγχεται από το κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα .

Η βαρέος τύπου πλατφόρμα  συνοδεύεται με ατομική παγίδευση ,  τροφοδόχο, αυτόματη τροφοδοσία , γαλβανισμένη εν θερμώ  μεταλλική ράμπα & κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα  .

Ο  τροφοδόχος τοποθετείται στο εσωτερικό της πλατφόρμας & το σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας διανέμει προκαθορισμένη δοσολογία τροφής στη πολυεστερική ταίστρα του αρμεκτηρίου.

Ο ρότορας  είναι η καρδιά του περιστροφικού αρμεκτηρίου .Η agromasters έχει σχεδιάσει τον ρότορα ώστε  να είναι ο ποιο τεχνολογικά  προηγμένος της αγοράς .

Όλα τα μέρη του συγκροτήματος είναι αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα & κατασκευασμένα από υλικά που αντέχουν σε σκληρές συνθήκες εργασίας .

Επίσης είναι διαθέσιμο με σύστημα αυτόματης απομάκρυνσης των αρμεκτικών μονάδων ή ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής  διαχείρισης για πρόβατα και κατσίκια .