Περιστροφικό αρμεκτήριο αιγοπροβάτων – Εξωτερική αρμεγή

 

 

Περιστροφικό αρμεκτήριο Perseus Rotary

Η agromasters  σχεδιάζει και   κατασκευάζει  προηγμένης τεχνολογίας  Περιστροφικά αρμεκτικά συστήματα .   Με το Εξωτερικό Περιστροφικό αρμεκτήριο Perseus  Rotary, μειώνεται το φόρτο εργασίας , το ανθρώπινο δυναμικό  και σας παρέχει αποτελεσματικότητα και ευελιξία στις απαιτητικές λειτουργίες της μονάδας.

Πλεονεκτήματα Περιστροφικού αρμεκτηρίου 

Με το Perseus Rotary , όλα συνδυάζονται σε ένα δίκτυο υψηλής ταχύτητας. Το καινοτόμο σύστημα ελέγχου σας επιτρέπει να ελέγχεται τις διαδικασίες σε πραγματικό χρόνο. Η πληρότητα του αρμέγματος , τα δεδομένα των ζώων και οι χρόνοι αρμέγματος είναι διαθέσιμα στον παραγωγό μέσα από μια οθόνης αφής. O παραγωγος έχει τη δυαντότητα να ελέγξει το συνολικό χρόνο αρμέγματος, την ταχύτητα περιστροφής, τον αριθμο των ζώων που εισέρχονται στο αρμεκτήριο , τις καταναλώσεις ρεύματος ,  τον χρόνο μιας πλήρης  περιστροφής της πλατφόρμας και πολλές άλλες λειτουργίες.

Διαχείριση διαδικασιών με κορυφαία ταχύτητα.

Τα ζώα εισέρχονται  στο αρμεκτήριο μέσω μιας  μεταλλικής  ράμπας και αφού καταλάβουν τις θέσεις τους διαδοχικά , η διαδικασία άρμεγματος αρχίζει εξωτερικα.  Tο δάπεδο της πλατφόρμας είναι αντι – ολισθητικό και προσδίδει ασφάλεια για τα ζώα όσο χρόνο βρίσκονται  πάνω στη πλατφόρμα . Η πλατφόρμα λειτουργεί με σταθερή ταχύτητα. Η Ταχύτητα  της πλατφόρμας μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίοδο αρμέγματος και το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας ελέγχεται από το κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα .

Η βαρέος τύπου πλατφόρμα  συνοδεύεται με ατομική παγίδευση ,  τροφοδόχο, αυτόματη τροφοδοσία , γαλβανισμένη εν θερμώ  μεταλλική ράμπα & κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα  . Ο  τροφοδόχος τοποθετείται στο εσωτερικό της πλατφόρμας και  το σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας διανέμει προκαθορισμένη δοσολογία τροφής στη πολυεστερική ταίστρα του αρμεκτηρίου.

Ρότορας περιστροφικού αρμεκτηρίου

Ο ρότορας  είναι η καρδιά του περιστροφικού αρμεκτηρίου .Η agromasters έχει σχεδιάσει τον ρότορα ώστε  να είναι ο ποιο τεχνολογικά  προηγμένος της αγοράς .Όλα τα μέρη του συγκροτήματος είναι αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα & κατασκευασμένα από υλικά που αντέχουν σε σκληρές συνθήκες εργασίας . Επίσης είναι διαθέσιμο με σύστημα αυτόματης απομάκρυνσης των αρμεκτικών μονάδων ή ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής  διαχειριστής .

[/vc_column][/vc_row]