• Αρχική
  • Προϊόντα
  • Περιστροφικά Aρμεκτήρια αιγοπροβάτων – Εσωτερική αρμεγή- Heracles

Περιστροφικά Aρμεκτήρια αιγοπροβάτων – Εσωτερική αρμεγή- Heracles

Περιστροφικά αρμεκτήρια

Τα Περιστροφικά  αρμεκτήρια  – Hercules Rotary της agromasters  είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αρμέγετε γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.  Μπορείτε να αρμέγετε περισσότερα πρόβατα και κατσίκια – με ελάχιστο προσωπικό. Διατίθεται προαιρετικά με Συστήμα αυτόματης απομάκρυνσης των αρμεκτικών μονάδων και με Oλοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης.

Υψηλές αποδόσεις & αποτελεσματική αρμεγή 

Το κύριο πλεονέκτημα του περιστροφικού αρμεκτηριου  Hercules  Rotary είναι η εξουδετέρωση των νεκρών περιόδων μεταξύ εισόδου και εξόδου των ζώων, δημιουργώντας μια συνεχή ροή κατά τη διαδικασία του αρμέγματος χωρίς διακοπες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αρμέγετε σχεδόν τον  διπλάσιο αριθμό ζώων από οποιαδήποτε αρμεκτικό σύστημα και με ελάχιστη εργασία. Με το  περιστροφικό σύστημα  Heracles Internal Rotary – 72 θέσεων μπορείτε να αρμέγετε έως και 1440 αιγοπρόβατα την ώρα και το κυριότερο ειναι ότι  εξοικονομείται χρόνο.

Ισχυρή κατασκευή και Υψηλή ποιότητα

Στην agromasters δίνουμε έμφαση στην ποιότητα κατασκευής των συστημάτων μας. Το περιστροφικό κατασκευάζεται  με υλικά υψηλής ποιότητας για να αντέχει στο χρόνο και έχει εκπληκτικό λειτουργικό κόστος  με ελάχιστος Σέρβις.. Το εσωτερικό περιστροφικό σύστημα είναι διαθέσιμο σε 4 μεγέθη 24 ,36,48 , 72, θέσεις.

Εργονομικός σχεδιασμός και Καινοτόμο σύστημα εισόδου

Ο χώρος εργασίας στα περιστροφικά αρμεκτήρια είναι άψογα οργανωμένος. Σε λίγα δευτερόλεπτα τα αιγοπρόβατα μετακινούνται άμεσα στο χώρο άρμεγής μέσω μιας μεταλλικής ράμπας εισόδου. Κάθε θέση περιέχει ένα δοχείο τροφοδοσίας , το οποίο γεμίζει αυτόματα κατά τη διέλευση του ζώου. Όταν ολοκληρωθεί το άρμεγμα το κλείδωμα ανοίγει πριν την έξοδο. Ο παραγωγός βρίσκεται πάντα κοντά στο ζώο,  αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και σε περίπτωση προβλήματος  κατά το άρμεγμα μπορείτε να επέμβετε άμεσα. Ο εξοπλισμός και τα εξαρτήματα του Περιστροφικού αρμεκτηρίου της agromasters είναι αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα και κατασκευασμένα από υλικά να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες εργασίας.

Πλατφόρμα Περιστροφικού αρμεκτηρίου

Tο δάπεδο της πλατφόρμας του περιστροφικού αρμεκτηρίου  είναι αντι – ολισθητικό και προσδίδει  μέγιστη ασφάλεια στα ζώα όσο χρόνο βρίσκονται  πάνω στη πλατφόρμα .Η περιστροφική πλατφόρμα του αρμεκτηρίου λειτουργεί με σταθερή ταχύτητα και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίοδο αρμέγματος .

 Ρότορας Αρμεκτηρίου

ο Ρότορας είναι η καρδία του Περιστροφικού αρμεκτηρίου. Η agromasters έχει σχεδιάσει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για απαιτητικές και σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες. Η ισχυρή κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια και άψογη λειτουργία.

Πίνακας περιστροφικού

Ο πίνακας του περιστροφικού πρσφέρει ένα σύνολο πληροφοριών κατα την διάρκεια της αρμεγής.