Ελεγχτής Aυτόματης απομάκρυνσης Hermes

Η Agromasters  παρουσιάζει το νέο  Αυτόματο σύστημα αφαίρεσης αρμεκτικών μονάδων HERMES.

Μια  νέα λύση που βοηθάει στην αποτελεσματική αφαίρεση των θηλάστρων από την θηλή των  αγελάδων , προβάτων και αιγών με ακρίβεια , όταν ο όγκος της ροής του γάλακτος πέσει κάτω από ένα προκαθορισμένο ποσοστό ελάχιστη ροής.

Το νέο σύστημα  ACR-HERMES μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας ανά αρμεχτή.  Η ενσωμάτωση των ελεγκτών HERMES  σε οποιοδήποτε τύπο αρμεκτικού συστήματος μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση της ποιότητας του γάλακτος , αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα άλμεξης και  μειώνοντας τα πιθανά  προβλήματα υγείας των ζώων, τα οποία συνήθως προέρχονται  από υπερβολικό άρμεγμα.

Λειτουργικά Χαρακτηριστικά

Απλότητα και απόδοση . Απλός έλεγχος με το πάτημα ενός κουμπιού ( Χειροκίνητo , Αρμεγμα , Απελευθέρωση ) .

Led ενδείξεις . Ένδειξη με κόκκινη λυχνία όλων των διαθέσιμων λειτουργιών (Χειροκίνητοo , Αρμεγμα , Απελευθέρωση ) . Led ένδειξη , όταν η ροή του γάλακτος έχει σταματήσει .

Εύκολη Ρύθμιση. Ένα ευρύ φάσμα   ρυθμίσεων είναι διαθέσιμες στον ελεγκτή HERMES , με βάση τα ζώα που αρμέγονται ( αγελάδες , αιγοπρόβατα) .Η ρύθμιση των παραμέτρων επιτυγχάνεται μέσω ενός εξωτερικού προγραμματιστή.

Κιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα .Η ACR πλακέτα , ενσωματώνεται σε ένα ειδικά κατασκευασμένο κιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα , που προσφέρει βέλτιστη στεγανοποίηση και μέγιστη αντοχή και προστασία από την υγρασία και το νερό .

Λειτουργία ερεθίσματος μαστού . Όταν το ζώο καθυστερεί να δώσει το γάλα, η διαδικασία  αρχικής Stimupulse θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Για να πάρουμε ακόμα & τα τελευταία υπολείμματα γάλακτος από το ζώο η τελική stimopulse ενεργοποιείται .

Πριμοδότηση.   HERMES- ACR έχει επιπλέον εξόδους για σύνδεση με παλμοδοτες .

Λειτουργία Sweep . Αυτή η λειτουργία θα ενεργοποιήσει αυτόματα το κενό στην αρμεκτική μονάδα μετά την φάση απελευθέρωσης  για να καθαρίσει η γραμμή από τα υπολείμματα του γάλακτος .

Μαλακό ξεκίνημα και  απελευθέρωση. Επιτρέπει στον χειριστή να τοποθετήσει την αρμεκτικη μονάδα πριν ενεργοποιηθεί το κενό . Μαλακή απελευθέρωση είναι η περίοδος μεταξύ διακοπής κενού και απομάκρυνσης .

Κατάσταση ύπνου . Σε περίπτωση αδράνειας, ο ελεγκτής HERMES θα τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας , επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας .