Ποιοι Είμαστε

Η agromasters είναι μια σύγχρονη ελληνική κατασκευαστική εταιρία με εντονη δραστηριότητα στο χώρο της κτηνοτροφίας. Η εταιρία εξειδικεύεται στην παραγωγή αρμεκτικών συστημάτων , τεχνολογίας άρμεξης και εξοπλισμών για κάθε κτηνοτροφική μονάδα.

Η εταιρία αναπτύσσει , σχεδιάζει και κατασκευάζει το 90% της παραγωγής της και προμηθεύει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 17 χώρες παγκοσμίως.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ίδρυση μιας κτηνοτροφικής μονάδας , όπως το άρμεγμα, σχεδιασμό της μονάδας , διαχείριση κοπαδιού, τον έλεγχο κυκλοφορίας των ζώων, τη διατροφή , την ψύξη, τη  διαχείριση αποβλήτων και τον εξαερισμό.

Τα έργα της εταιρίας υλοποιούνται από εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς με διαρκείς τεχνική υποστήριξη .

Η agromasters δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και στην συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων , καθώς και στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Με περισσότερο από τριάντα πέντε χρόνια στο ενεργιτικότης  , προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υποστηρίζει καθημερινός  μικρές και μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες.

Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία είναι το πάθος για την κτηνοτροφία και την επιμονή    για μια βιώσιμη και ποιοτικη ανάπτυξη.

Η κερδοφορία και η ποιότητα γάλακτος  είναι  στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Πιστεύουμε ότι τα υγιή ζώα παράγουν ποιοτικό γάλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.