Γιατι αρμέγω σε Περιστρεφόμενο αρμεκτήριο?
  • Home
  • Dairy
  • Γιατι αρμέγω σε Περιστρεφόμενο αρμεκτήριο?

Γιατι αρμέγω σε Περιστρεφόμενο αρμεκτήριο?

Dairy | 30 octobre 2018


Το Περιστρεφόμενο είναι ένα αρμεκτικό συγκρότημα μεγάλο αποδόσεων και ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.  Βοηθάει κάθε κτηνοτρόφο να απαλλαγεί από τις ατελείωτες ώρες αρμέγματος και εξασφαλίζει μια συνεχής ροή στο άρμεγμα , χωρίς διακοπές.

Τα ζώα εισέρχονται και εξέρχονται στο χώρο το αρμεκτηριού, ο αρμεχτής στέκεται στο κέντρο της αίθουσας και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί καθώς τα ζώα κινούνται προς αυτόν.

Ο παραγωγός  ελέγχει  όλη την διαδικασία άρμεξης μέσω ενός κεντρικού πίνακα ελέγχου και διατηρεί οπτική επαφή σε κάθε σημείο άρμεξης.

Διευκολύνουν την ταχεία είσοδο και έξοδο  των ζώων , ταχύτερα από οπoιοδήποτε άλλο αρμεκτηριο δημιουργώντας μια συνεχή ροή κατά την άρμεξη . Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αρμέγουμε σχεδόν τον διπλάσιο αριθμό ζώων συγκριτικά με τα παραδοσιακά.

Σε κάθε περιστροφικό   αρμεκτηριο μπορεί να τοποθετηθεί  αυτόματη απομάκρυνση , όλα τα μέρη του είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτα χάλυβα  και το δάπεδο του αντιολισθητικό.

Δε χρειαζόμαστε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις ,  μειώνουμε αυτόματα το εργατικό κόστος της μονάδας και το κόστος συντήρησης,  χαμηλό.

Η ποιότητα  άρμεξής και η ποιότητα  κατασκευής του περιστροφικού αρμεκτηριου  είναι μοναδική.

Μπορώ να αρμέξω σε περιστροφικό με λιγότερα ζώα?

Φυσικά μπορώ να αρμέξω σε περιστροφικό όταν έχω και λιγότερα ζώα… Απλά εκεί σχεδιάζεται  και κατασκευάζεται  το μηχάνημα συμφώνα με τις ανάγκες του παραγωγού.

Η Τιμή του Περιστροφικού αρμεκτηριού ?

Τελικά είναι μύθος ότι τα περιστρεφόμενα είναι ακριβά και απλησίαστα …. Ο κατασκευαστής  έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα προϊόν σε μια άριστη τιμή.

Τύπος: 18 . 24 , 32 , 36 , 48,  72 θέσεων


Login

Lost your password?