Εταιρεία

  • Home
  • εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Η  agromasters ιδρύθηκε το 1978 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της κτηνοτροφίας. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρία που ξεκίνησε την δραστηριότητα της με την εμπορία μικρών  συρόμενων  αρμεκτικών Μηχανών  αιγοπροβάτων και αγελάδων  και εξελίχθηκε σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα.

Η agromasters στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  5000 τ.μ Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της agromasters  απαρτίζεται από :  αρμεκτήρια αιγοπροβάτων , αρμεκτήρια αγελάδων, παρασκευαστήρια ζωοτροφών , συστήματα διαχείρησης κοπριάς, παγίδες αγελάδων , Διαχωριστές κοπριάς  , νυχοκόπτες αγελάδων κ πολλά άλλα τα οποία παράγονται  κάτω από αυστηρές διαδικασίες  ανάπτυξης και ποιοτικού  ελέγχου.

Η agromasters επενδύει  συνεχώς σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων για να είναι σε θέση να βελτιώσει την παροχή των υπηρεσιών της. Για τη βέλτιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των καιρών και την προσφορά εξειδικευμένων έργων  η εταιρία συνάπτει στρατηγικές και μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγετικές εταιρίες.

Με ισχυρό πελατολόγιο και παρουσία εντός και εκτός συνόρων, εξασφαλίζει ολοκληρωμένες  λύσεις στη διαχείριση  μιας πρότυπου κτηνοτροφικής μονάδας με στόχο πάντα τη βιωσιμότητα του ζωικού κεφαλαίου και την αύξηση παραγωγής γάλακτος.

Στην agromasters, εξασφαλίζουμε και δημιουργούμε μια μοναδική καθαρή αξία για τους πελάτες μας δίνοντας αξιακή καινοτομία στα προϊόντα και στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Είσοδος

Χάσατε το password σας;