Εταιρεία

  • Home
  • εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Η agromasters είναι μια σύγχρονη ελληνική κατασκευαστική εταιρία με εντονη δραστηριότητα στο χώρο της κτηνοτροφίας.

Η εταιρία εξειδικεύεται στην παραγωγή αρμεκτικών συστημάτων , τεχνολογίας άρμεξης και εξοπλισμών για κάθε κτηνοτροφική μονάδα.

Η εταιρία αναπτύσσει , σχεδιάζει και κατασκευάζει το 90% της παραγωγής της και προμηθεύει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 17 χώρες παγκοσμίως.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ίδρυση μιας κτηνοτροφικής μονάδας , όπως το άρμεγμα, σχεδιασμό της μονάδας , διαχείριση κοπαδιού, τον έλεγχο κυκλοφορίας των ζώων, τη διατροφή , την ψύξη, τη διαχείριση αποβλήτων και τον εξαερισμό.
Τα έργα της εταιρίας υλοποιούνται από εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς με διαρκείς τεχνική υποστήριξη .

Η agromasters δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και στην συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων , καθώς και στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.
Με περισσότερο από τριάντα πέντε χρόνια στο ενεργιτικότης , προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υποστηρίζει καθημερινός μικρές και μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες.

Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία είναι το πάθος για την κτηνοτροφία και την επιμονή για μια βιώσιμη κτηνοτροφία
Η κερδοφορία και η ποιότητα γάλακτος είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Πιστεύουμε ότι τα υγιή ζώα παράγουν ποιοτικό γάλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είσοδος

Χάσατε το password σας;

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/agromast/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /home/agromast/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/agromast/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/agromast/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46